För att bemöta framtidens appar och teknologier har vi på Appkonsulterna valt att samarbeta med industrins bästa utvecklare och designers för att bemöta dina mest invecklade och vildaste idéer. Vi har talangen du behöver.

Det Våra Utvecklare Kan

Våra utvecklare kommer från många olika delar i branschen och har lång erfarenhet i programmering. Nedan följer olika teknologier som använts för iOS utveckling.

Swift, Flutter and React Native

Sedan Apple introducerade SwiftUI är vi mycket intresserade i att få kunna samarbeta med utvecklare som är framåtdrivna och har stort intresse för det. Den deklarativa utvecklingsmiljön har populariserats av React Native och Flutter och tagit sig fort till Apples native miljö. Vi är stolta över att få kunna ta del av ett nytt kapitel inom iOS utveckling och den framtida apputvecklingen.

Vi söker därför erfarna utvecklare för iOS som brinner för att skriva appar och bemöta utmaningar som för dem framåt. Framöver väntar många intressanta jobb och personer. Apputvecklingen för iOS väntar på att du tar initiativet och steget för att skapa något stort. Och det börjar här.

Vad Gör Du Som iOS Utvecklare?

Nuförtiden kan appar göra allt möjligt. De hanterar folks ekonomi, förenklar kommunikation och arbete inom företag, förser alla med underhållning och mycket mer. Idag är inget omöjligt.

startup, business, people-849804.jpg
Idé till Verklighet

iOS utvecklare är de som möjliggör allt detta, och mer! De har ansvaret för att skriva och hantera all kod, se till att designen är av god kvalité; att den är användarvänlig och inte kommer i vägen. När utvecklarna placerar appen på App Store har de som uppgift att rätta till alla buggar som alltid lyckas ta sig in i koden, och uppdatera appen.

Apputveckling handlar inte bara om att skriva kod. En app börjar som en idé för en eller flera personer. De vill att den idén växer till något stort och därför gäller det att, som utvecklare för dessa personer, ta god hänsyn till hur kunden vill att den slutgiltiga appen ska vara. Det gäller att vara bra på att kommunicera och förväxla idéer under skapelsens gång.

Lycka till med utvecklandet!