Senior IT-projektledare

Vill du ta ditt konsultande till nästa nivå hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Vi vet vad du tänker. Du har hört det förut. Men tro oss, det har du inte. Hör av dig till oss idag så får du själv se!


Rollen:

I rollen som senior IT Projektledare leder och driver du projekt hos våra kunder där du är en nyckelspelare för projektets framgång. Erfarenhet För att passa in på Appkonsulterna och möta våra kunders behov är det viktigt att du kan se saker ur olika perspektiv, du har lång erfarenhet och har varit delaktig i olika typer av projekt och kan snabbt sätta dig in i vad som behöver göras.


Kvalifikationer:


– Fingertoppskänsla och senioritet för att driva projekt framåt

– Erfarenhet av ledarskap och att leda och motivera andra

– God administrativ förmåga vad gäller att styra och följa upp projekt

– Senior kunskap inom olika metodiker och affärsmodeller

– Kommunikativ med flytande svenska både i tal och skrift

– Tekniskt bevandrad med erfarenhet av IT, R&D eller systemutveckling

– Erfarenhet av stora projekt

– Erfarenhet av offentlig sektor (ett stort plus)

Hos oss ingår du i en grupp med riktigt vassa och duktiga kollegor och du får möjlighet att arbeta i spännande projekt inom såväl olika myndigheter som inom det privata näringslivet. Vår verksamhet bygger till stor del på kunder som vi har mångåriga relationer med. Därför har de i många fall gett oss förtroendet att bedriva förvaltning och nyutveckling av deras system som inhouse-projekt, samtidigt som vi har rena resursuppdrag. Du kan komma att få det bästa av båda världar!

Sök uppdraget

Har ni frågor och funderingar?

Tveka inte på att kontakta oss!

Björn Gonzalez

Konsultchef, grundare

Lisa Treneborg

Marknadsansvarig

Moa Grenander

Rekryteringsassistent

Appkonsulterna

Vi på Appkonsulterna är ett konsultbolag som är specialister inom app- och webbutveckling. Vi erbjuder även konsulttjänster inom andra områden såsom projektledning, digital marknadsföring, administration m.m. Vi kan det mesta och hjälper gärna till med att hitta rätt matchning.